Home » Archives by category » Njoftime (Page 4)

Programi me rastin e 25 Vjetorit të Riorganizimit të Myftinisë Pukë

Programi me rastin e 25 Vjetorit të Riorganizimit të Myftinisë Pukë

“25 Vjet nga Riorganizimi i Myftinisë së rrethit Pukë. 25 Vjet Pishtar Ndriçues” -Programi Datë; 13.05.2016, ora: 12:30 – 14:00 – Programi i veçantë në Xhamin e Re të qytetit të Pukës. – 18 Vjet nga Ndërtimi i Xhamisë së Re Pukë. – Kontributi i Imamëve të Xhamive – Dorzim të disa titujve vlersues për […]

Njoftim: Neser Nata e Mire “Miraxh”

Njoftim: Neser Nata e Mire “Miraxh”

Njoftim Myftinia e rrethit Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se neser date: 03.05.2016 eshte Nata e Mire “Miraxh”. Syfyri behet ne ore: 03:43 ndersa Iftari çelet ne oren 19:46 Myftinia e rrethit Puke   Per te mesuar se Cfare eshte Nata e Miraxhit ju ftojme te klikoni ketu: http://myftiniapuke.org/?p=2381   Share

Njoftim: Takim ne fshatin Trun ne kuader te Neteve te Mira

Njoftim: Takim ne fshatin Trun ne kuader te Neteve te Mira

Sot date 27.04.2016 Myftinia e rrethit Puke ne kuader te Neteve te Mira ora 18:00 do zhvilloje ne fshatin Trun nje takim me banoret e ketij fshati ky do marr pjese Myftiu Gezim Kopani. Ju mirepresim ! Share

Njoftim;Për aktivitete që do zhvillohen në kuadër të 25 Vjetorit të Riorganizimit të Myftinisë Pukë

Njoftim;Për aktivitete që do zhvillohen në kuadër të 25 Vjetorit të Riorganizimit të Myftinisë Pukë

Myftinia e rrethit Pukë është duke bërë përgatitjet për zhvillimin e disa aktiviteteve në kuadër të “25 vjetorit te Riorganizimit të Myftinisë së rrethit Pukë.” Në këtë kuadër Këshilli i Myftinisë së rrethit Pukë më datë 24.01.2016 nr.prot;16 ndër të tjera është ka vëndosur :  Dhënie titulli vlersimi me emërtim: “Pishtar Islam” dhe Çertifikatë “Mirënjohje” […]

Njoftim: Krijohet sektori “Aktivist dhe Aktivistet” e Myftinise Puke

Njoftim: Krijohet sektori “Aktivist dhe Aktivistet” e Myftinise Puke

Njoftim: Me qellim shtimin e aktiviteteve islame ne rrethin e Pukes, Myftinia e rrethit Puke ka vendos te krijoje nje sektor ne te cilin do kete persona te cilet do te quhen “Aktivist dhe Aktiviste te Myftinise Puke” duke i kushtuar vemendje te vecante rinise. Keto aktivist do japin kontributin e tyre vullnetar ne ndihme […]

Njoftim:Me date 7.4.2016 eshte Nata e Mire Regaib

Njoftim:Me date 7.4.2016 eshte Nata e Mire Regaib

Myftinia e rrethit Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te Pukes se me date 07.04.2016 eshte Nata e Mire Regaib. Share

Njoftim:Bisede islame ne fshatin Kabash,ne kuade te nates se Mire Regaib

Njoftim:Bisede islame ne fshatin Kabash,ne kuade te nates se Mire Regaib

Njoftim “Ne kuader te nates se Mire Regaib, neser dt.5.4.2016 ora 17:00 afer shkolles se fshatit Kabash zhvillohet nje takim me Myftiun e Pukes Gezim Kopani i cili do flas mbi vlerat e kesaj nate. Ftohen te marrin pjese familjet myslimane te ketij fshati!” Share

9 prill 2016, KMSH program artistik për Profetin Muhamed a.s.

9 prill 2016, KMSH program artistik për Profetin Muhamed a.s.

Njoftim Më 9 prill 2016, në orën 11:00, në Pallatin e Kongreseve, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacionin Arsimor dhe Kulturor “SEMA”, organizon për të njëmbëdhjetin vit radhazi Programin Festiv, “Profeti Muhamed, paqja qoftë mbi të – Krenaria e Njerëzimit”. Në këtë event artistiko-fetar, dedikuar Profetit Muhamed a.s., do të interpretojnë emra të […]

Njoftim:Me 26 mars 2016 zhvillohet ne Puke programi “Perjetesisht me Ty!”

Njoftim:Me 26 mars 2016 zhvillohet ne Puke programi “Perjetesisht me Ty!”

Njoftim:   Myftinia e rrethit Pukë në bashkëpunim me Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkodër me date 26 mars 2016 ora: 10:45 organizon në qytetin e Pukës programin artistiko islam “Përjetësisht me Ty!” Në program do përformojnë grupi artistik i Medresesë së djemve Shkoder, Ilahi, Prozë, Poezi, Dramë dhe të ftuar special. Hyrja është me ftesë. […]

Njoftim:Aktivitet ne qytetin e Fushe Arrezit

Njoftim:Aktivitet ne qytetin e Fushe Arrezit

Njoftim Myftinia Puke ne bashkepunim me Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkoder organizon ne qytetin e Fushe Arrezin diten e diele date;13.03.2016 ora: 11:00 seminarin shkencore me teme: “Miresia e Prodetit a.s”. Programi: -Pershendetje nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani -Dashuria ndaj Profetit (a.s)-Imam Naim Drijaj -Fragmente nga jeta e Profetit (a.s.)-Teolog Edmir Maxhari -Ilahi dhe […]

Page 4 of 512345