Home » Entries posted by Myftinia Puke (Page 98)
Stories written by Myftinia

Myftinia Puke ben pergatitjet e fundit per muajin e Ramazanit.

Myftinia Puke ben pergatitjet e fundit per muajin e Ramazanit.

Ne kuader te pergatitjeve per muajin e bekuar te Ramazanit, Myftinia Puke zhvilloi sot 06/07/2013 mbledhjen e Keshillit te Myftinise se rrethit Puke. Ne kuader te muajit Ramazan, Myftiu Gezim Kopani udhezoi imamet dhe Keshilltaret e Myftinise Puke qe te bashkepunojne me njeri-tjetrin qe muaji Ramazan te ndjehet tek te gjithe myslimanet e rrethit. Ne […]

Mire se vjen Ramazan!

Mire se vjen Ramazan!

Mire se vjen Ramazan! Share

Ndiqni sonte ne PTV emisionin “Fjale Zemre” ku i ftuar eshte imam Adem Shahini

Ndiqni sonte ne PTV emisionin “Fjale Zemre” ku i ftuar eshte imam Adem Shahini

Myftinia Puke ju fton te ndiqni sonte ne Puka Televizion ora 20:20 emisionin fetare islam “Fjale Zemre” ku i ftuar eshte imam Adem Shahini. Ne kete emisioni imam Adem Shahini do flas mbi temen: “Xhenneti i Allahut dhe punet e mira” Share

Me date 09 Korrik 2013 presim muajin e shejte “Ramazan”

Me date 09 Korrik 2013 presim muajin e shejte “Ramazan”

Share

Metodologjia profetike dhe problemet sociale

Metodologjia profetike dhe problemet sociale

Feja islame të cilës i kemi besuar dhe përpiqemi ta përhapim, është feja e shpirtit por dhe e trupit, feja e xhamisë por dhe e rrugës, feja e gëzimit por edhe e hidhërimit, shkurt, feja e njeriut, i cili ka të mira e të këqija, ka dobësitë, problemet dhe hallet e tij, pra feja e […]

Myftinia Puke deklarat me rastin e zgjedhjeve parlamentare.

Myftinia Puke deklarat me rastin e zgjedhjeve parlamentare.

Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani gjate dites se sotme i eshte pergjigjur interesit te gazetareve te Puka Televizion mbi zgjedhjet parlamentare te dates 23 qershor 2013. Deklarat per mediat Komuniteti Mysliman i Shqiperise, Myftinia e rrethit Puke duke vleresuar rendesine e ushtrimit te se drejtes kushtetuese permes votes se lire per cdo besimtar […]

Njoftim: Neser eshte nata e madhe e Beraetit.

Njoftim: Neser eshte nata e madhe e Beraetit.

Myftinia e rrethit Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethtit te Pukes se neser date 23 qershor 2013 eshte nata e trete e mire , nata e Beraetit. Njoftojme te gjithe besimtaret dhe agjeruesit e kesaj nate se syfyri behet ne oren 02:54 ndersa iftari behet ne oren 20:25. Share

Universiteti Hëna e Plotë Bedër pajiset me certifikatën e cilësisë ISO 9001: 2008

Universiteti Hëna e Plotë Bedër pajiset me certifikatën e cilësisë ISO 9001: 2008

Një tjetër vlerësim për cilësinë që ofron Universiteti Hëna e Plotë Bedër. Pas përfundimit me sukses të procesit të akreditimit, Universiteti Hëna e Plotë Bedër është pajisur me certifikatën e cilësisë ISO 9001 : 2008 e cila është një standard ndërkombëtar lidhur me sistemin e menaxhimit të cilësisë. Ky standard është i zbatueshëm për çdo […]

Deklarat per mediat nga KMSH me rastin e zgjedhjeve te 23 qershorit 2013

Deklarat per mediat nga KMSH me rastin e zgjedhjeve te 23 qershorit 2013

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, duke vlerësuar rëndësinë e ushtrimit të së drejtës kushtetuese përmes votës së lirë për çdo besimtar dhe qytetar, i bën thirrje besimtarëve myslimanë dhe mbarë qytetarëve shqiptarë që t’i shoqërojnë këto momente të zgjedhjeve parlamentare me qetësi, maturi dhe harmoni të plotë me të gjithë qytetarët e këtij vendi. Gjykojmë se […]

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu vizite ne Myftinine e Pukes.

Share

Shtohet numri i te rive qe falin namazin e Teravis

Kete vit muaji ramazan po perjetohet ndryshe ne qytetin e Pukes. Ndryshe nga vitet e tjera kete vit eshte verejtur numer i shtuar i te rive qe falin namazin e teravise ne xhamin e qytetit te Pukes. Po ashtu edhe numri i grave qe falin namazin e teraviz eshte shtuar, gje e cila ka bere […]